HURKMANS

Jordi Sloots x Hurkmans - 03452.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04867.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04429.jpg
Hurkmans nalevering december - 05953.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04117.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 03205.jpg
Hurkmans nalevering december - 06255.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 03725.jpg
Kabeltechniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hebben veel kennis van de ondergronds infrastructuur in Zuid Nederland, dat is belangrijk gezien de complexiteit van het Nederlandse energienet. Voor zowel hoog- als laagspanning ontwerpen wij desgevraagd zélf de netwerken. Ook hebben wij alles in huis om de netwerken veilig zelfstandig aan te leggen en kabels af te monteren. Van een meterkast of laadpaal tot het afmonteren van een zware 10 kV-kabels in verdeelstations. Omdat wij alles in eigen beheer hebben zijn we in staat om snel te schakelen. 

  • Hoogspanning
    Wij leggen veelvuldig hoogspanningskabels aan. We sluiten vitale locaties zoals fabrieken, ziekenhuizen, voetbalstadions en datacentra aan. Een belangrijke schakel voor de Nederlandse economie.

  • Laagspanning
    Wij werken veel aan laagspanningskabels, tot bij de klanten thuis in de meterkast. Daarnaast is het aansluiten van bijvoorbeeld openbare verlichting, laadpalen, parkeermeters, reclamezuilen voor ons dagelijkse kost.

  • Data- en telecom
    We leggen uiteenlopende data- en telecomkabels aan. Onder andere glasvezel en coax.

Leidingtechniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen, monteren en aanpassen van alle soorten leidingen. Van huisaansluiting met een diameter van 25 mm tot en met buizen van 1 meter doorsnede. We kunnen alle soorten materialen verwerken. Van kunststof, staal of glasvezelversterkte buis tot beton. Moet het werk gebeuren in een drukke binnenstad of in het open veld? Het maakt ons niet uit. Met onze kennis van ondergrondse infrastructuur, de juiste mensen en middelen maken wij het van ontwerp tot realisatie en beheer. 

Sleufloze techniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Waar graven niet mogelijk is boren we kabels en leidingen onder de grond door. Daarvoor bestaan diverse sleufloze technieken. Met ons dochterbedrijf Ockhuizen verzorgen wij raketpersingen, boogzinkers en daarnaast ook staalpersingen voor alle gewenste diameters. We zijn gecertificeerd voor horizontaal gestuurde boringen en werken samen met vaste partners.