top of page

HURKMANS

Jordi Sloots x Hurkmans - 03452.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04867.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04429.jpg
Hurkmans nalevering december - 05953.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 04117.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 03205.jpg
Hurkmans nalevering december - 06255.jpg
Jordi Sloots x Hurkmans - 03725.jpg
Kabeltechniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hebben veel kennis van de ondergronds infrastructuur in Zuid Nederland, dat is belangrijk gezien de complexiteit van het Nederlandse energienet. Voor zowel hoog- als laagspanning ontwerpen wij desgevraagd zélf de netwerken. Ook hebben wij alles in huis om de netwerken veilig zelfstandig aan te leggen en kabels af te monteren. Van een meterkast of laadpaal tot het afmonteren van een zware 10 kV-kabels in verdeelstations. Omdat wij alles in eigen beheer hebben zijn we in staat om snel te schakelen. 

  • Hoogspanning
    Wij leggen veelvuldig hoogspanningskabels aan. We sluiten vitale locaties zoals fabrieken, ziekenhuizen, voetbalstadions en datacentra aan. Een belangrijke schakel voor de Nederlandse economie.

  • Laagspanning
    Wij werken veel aan laagspanningskabels, tot bij de klanten thuis in de meterkast. Daarnaast is het aansluiten van bijvoorbeeld openbare verlichting, laadpalen, parkeermeters, reclamezuilen voor ons dagelijkse kost.

  • Data- en telecom
    We leggen uiteenlopende data- en telecomkabels aan. Onder andere glasvezel en coax.

Leidingtechniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen, monteren en aanpassen van alle soorten leidingen. Van huisaansluiting met een diameter van 25 mm tot en met buizen van 1 meter doorsnede. We kunnen alle soorten materialen verwerken. Van kunststof, staal of glasvezelversterkte buis tot beton. Moet het werk gebeuren in een drukke binnenstad of in het open veld? Het maakt ons niet uit. Met onze kennis van ondergrondse infrastructuur, de juiste mensen en middelen maken wij het van ontwerp tot realisatie en beheer. 

Sleufloze techniek

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

De maatschappij verandert snel en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het bestaande ondergrondse netwerk voor energie, water en data moet steeds vaker worden aangepast en uitgebreid om aan de toenemende behoefte te blijven voldoen. Tegelijkertijd neemt de beschikbare tijd en ruimte af en verlangt de omgeving minimale overlast. Hiervoor zijn specialisten nodig.

 

Ons dochterbedrijf Holland Drilling is dé specialist voor het ontwerpen en realiseren van iedere sleufloze kruising ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur. Hierbij kan men denken aan kruisingen met spoor-, water- en autowegen voor de sleufloze aanleg van Ms- en Hs – kabels voor onder andere zonne- en windparken, drink- en afvalwaterleidingen, warmteleidingen, gas- en olie pijpleidingen, duikers en mantelbuizen.

 

Met een groot team zorgen wij ervoor dat het bestaande ondergrondse netwerk steeds weer wordt verbetert en vernieuwd. Ook zorgen wij ervoor dat er dagelijks weer nieuwe netwerken worden aangelegd. Ons team van specialisten van zowel de binnen werkers als de buitenwerkers zorgen voor een optimaal resultaat.

bottom of page